fbpx

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Fort aan de Buursteeg

Fotobolwerk gaat samenwerken met het Fort aan de Buursteeg. Op deze prachtige historische plek staat namelijk ook het bezoekerscentrum "de Grebbelinie".

In samenwerking met het Fort aan de Buursteeg zullen we speciaal voor deze locatie activiteiten gaan aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Nachtfotografie of Landschapsfotografie. Ook kunnen we hier terecht om gebruik te maken van de leslokalen. Zo zal de Fotografische Verdieping in Veendaal voortaan op deze locatie worden gegeven. En een leuke bijkomstigheid: gratis en gemakkelijk parkeren! 
Officieel ligt het Fort in de gemeente Renswoude, maar eigenlijk is het de rand van Veenendaal, vlakbij station Veenendaal-de Klomp. Je vindt het Fort aan de Buursteeg op het volgende adres:

 

Fort aan de Buursteeg
Bezoekerscentrum de Grebbelinie
3927 EJ Buursteeg 2
Renswoude

Openbaar vervoer

Het Fort aan de Buursteeg ligt op wandelafstand van het station Veenendaal-de Klomp. Vanaf daar kun je het wandel- of fietspad langs de Klompersteeg volgen naar het bezoekerscentrum (circa 2 km).

Met de auto

Met de auto bereik je ons gemakkelijk vanaf de A12; afslag Veenendaal-West. Volg de borden ‘Renswoude’ vanaf de afslag en direct na de spoorovergang de tweede links naar onze parkeerplaats. Let op: het adres is nieuw en niet altijd bekend bij oudere navigatiesystemen. Gebruik dan het adres: Klompersteeg 21, Ede en onze parkeerplaats ligt aan de overzijde. Google navigatie werkt het beste bij navigatie naar ‘Fort aan de Buursteeg, Renswoude’.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je vrijblijvend in voor de FotoBolwerk nieuwsbrief.

Dan weet je altijd welke cursus of workshop binnenkort start!

Vrienden van FotoBolwerk